ma. 16 maart 2020Gemiddeld 1 minuut leestijd

OperationAIR is gestart!

De eerste dag kwam het team (grotendeels ook via Skype) bijeen onder leiding van Jaap. Het creëren van een structuur had hierbij de grootste prioriteit. De geïnteresseerde studenten werden in 3 teams ingedeeld om zo snel en functioneel mogelijk aan de slag te gaan. Dit zijn de teams Management & Communicatie, Scenario en Design geworden.

Management & Communicatie gaat in het team intern en extern structureren. De focus van Scenario ligt in de eerste week op het in kaart brengen van de verspreiding van het coronavirus in Nederland en dan voornamelijk de opnames op de IC. Design focust zich de eerste week op de ontwerpeisen; wat zijn de noodzakelijke elementen voor een beademingsapparaat specifiek voor corona patiënten. Deze minimale eisen worden gebruikt voor de eerste stappen van het ontwerp.

ontwikkelingen16 3